Houtdrogerij in het hart van Nederland

In Woerden, op enkele minuten rijden van Utrecht, vindt u Houtdrogen.nl
Houtdrogen.nl beschikt over 13 computergestuurde droogkamers. Dit biedt de mogelijkheid om meer dan 1.200 m3 hout tegelijkertijd te drogen. Onze droogkamers zijn naar houtsoort ingedeeld en zeer nauwkeurig af te stellen zodat iedere houtsoort op exact de juiste wijze gedroogd wordt. Wij hechten veel waarde aan het vakkundig drogen van uw hout. Als uw hout bij onze houtdrogerij ligt te drogen, gaan wij ermee om alsof het ons eigen hout is.
Houtdrogerij met 30 jaar ervaring

Twee droogmeesters, met meer dan 30 jaar ervaring, doen dagelijks hun ronde door de droogkamers. Naast de computergestuurde metingen kunnen onze droogmeesters door te voelen en te ruiken aan het hout precies inschatten waar uw hout in het droogproces staat zodat scheurvorming of korstverharding voorkomen wordt!
Middels het geautomatiseerde computersysteem houden wij het droogproces van begin tot eind nauwlettend in de gaten. Door een snel reserveringssysteem weet u direct waar u bij ons aan toe bent. ’s Ochtends geeft u aan hoeveel hout u wilt laten drogen en ’s middags kunt u het al brengen.

Onze droogmeesters kunnen direct bij binnenkomst een perfecte inschatting maken van wanneer uw hout het juiste vochtigheidspercentage zal hebben bereikt. Hierdoor weet u meteen wanneer u verder kunt met uw hout. Uiteraard stellen wij u tijdig op de hoogte van de definitieve einddatum. U hoort dus ruim van tevoren op welk moment uw hout klaar is om afgehaald te worden. Daardoor heeft u voldoende tijd om het transport in te plannen en het hout in optimale staat af te halen!

houtdrogen.nl-indruk

Meer weten?

Wilt u gebruik maken van onze dienst of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!