06-27183861

 

Duurzaam hout drogen begint hier

Met onze biomassacentrale van Kara Energy Systems wordt de houtdrogerij op temperatuur gehouden. Afvalstoffen van houtbewerkingsbedrijven worden hierin verbrand en met de hitte die hieruit voortkomt wordt uw hout op een duurzame manier gedroogd. Hout drogen is ons vakgebied!

Houtdrogen in een notendop.


In het hart van Nederland, op enkele minuten rijden van Utrecht, vindt u Houtdrogen.nl. Het vakkundig drogen van hout is onze passie. Met 13 computergestuurde droogkamers kunnen wij meer dan 1.200 m3 hout tegelijkertijd drogen. Door ons geautomatiseerde computersysteem houden wij dit proces van begin tot eind nauwlettend in de gaten. Door ons snelle reserveringssysteem weet u direct waar u bij ons aan toe bent. ’s Ochtends geeft u aan hoeveel hout u wilt laten drogen en ’s middags kunt u het al komen brengen.

Wij zorgen voor uw hout alsof het ons eigen hout is.

Meer dan 30 jaar ervaring en liefde voor hout, dat is het kenmerkende aan onze droogmeesters. Iedere dag doen zij fluitend hun ronde door onze computergestuurde droogkamers. Zelfs door alleen al te ruiken en te voelen weten ze precies waar uw hout in het droogproces staat. Middels de geautomatiseerde installaties en de jarenlange ervaring wordt er gezorgd voor een optimale conditie voor het drogen van uw hout.
Heeft u nog vragen? Dan kan u altijd HIER direct contact met ons opnemen.

 

 

Meer weten?

Wilt u gebruik maken van onze dienst of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Contact

Houtdrogen.nl B.V.
Barwoutswaarder 89a
3449 HK Woerden

Tel. 06-27183861

Mail:
info@houtdrogen.nl